Oslo Børs åpner svakt opp torsdag.Etter knappe 25 minutters handel står hovedindeksen i 873,40, ned 0,26 prosent, og det er hittil omsatt aksjer for 389 millioner kroner.OljeBrent-oljen er torsdag morgen opp 0,33 prosent til 66,34 dollar fatet, mens WTI-oljen er uendret på 56,25 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 67,26 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.Brent-prisen er dermed opp inneværende døgn, men fortsatt lavere enn da Oslo Børs stengte i går.Siden toppen på over 86 dollar per fat 3. oktober har oljeprisen falt kraftig. Flere markedsaktører har ifølge TDN Direkt pekt på en kortsiktig ubalanse i tilbud og etterspørsel når prisfallet skal forklares, men også en mer underliggende nedbremsing av oljeetterspørsel har bekymret investorene.SEB fremhever ifølge nyhetsbyrået i en oppdatering at etterspørselsnedgang som resultat svakere global vekst ikke er deres «base case», men at en ikke kan være for sikker på nåværende tidspunkt.De skriver samtidig at etterspørselen ikke ser ut til å falle sammen, slik at det ikke vil kreve mye for å reversere prisnedgangen.«En Opec-avgjørelse om å kutte tilbudet ved møtet i desember vil sannsynligvis gjøre jobben (..)», skriver SEB, ifølge TDN Direkt.Samtidig med bekymringer om fallende etterspørsel har tilbudssiden i markedet også steget, særlig som følge av en økning på 22 prosent i amerikanske råoljeproduksjon i år.- Produsentene har for tiden flere fat enn de kan selge, sier direktør Mike Corley i Mercatus Energy Advisors, ifølge TDN Direkt.De amerikanske råoljelagrene steg med 8,8 millioner fat i uken som endte 9. november, ifølge statistikk fra American Petroleum Institute (API) onsdag kveld.Equinor stiger 0,49 prosent til 205,30 kroner. Aker BP er opp 0,24 prosent, mens DNO faller 0,90 prosent. Storhandler i solTorsdag morgen ble det kjent at  for omtrent 700 millioner kroner. Det tilsvarer 9,7 prosent av selskapet.Nyheten sender solaksjen opp 11,72 prosent til 67,70 kroner. Det er hittil omsatt Scatec Solar-aksjer for 724 millioner kroner.- Investeringen i Scatec Solar styrker vår posisjon i en raskt voksende fornybarsektor. Vi supplerer porteføljen med lønnsom solenergi, i tråd med vår strategi for å utvikle oss som et bredt energiselskap, sier konserndirektør for Nye Energiløsninger i Equinor, Pål Eitrheim, i en kommentar.BørspauseKlokken 08.57 ble det i påvente av en melding fra selskapet.Etter børsslutt onsdag sendte Norwegian Finans Holding ut en børsmelding hvor det kom frem at en finansiell investor har engasjert Arctic Securities i et forsøk på å selge inntil 7,8 millioner aksjer i selskapet.Klokken 09.14 sendte selskapet ut en børsmelding hvor det informeres at ingen aksjer vil bli solgt, og børspausen er nå opphevet.Bare tre aksjonærer eier mer enn 7,8 millioner aksjer i selskapet. Det er Norwegian Air Shuttle med 30,6 millioner aksjer, Goldman Sachs nominee med 15,4 millioner aksjer og Folketrygdfondet med 15,4 millioner aksjer.ResultatsesongTredjekvartalstallene fortsetter å tikke inn, og .Techstep og klatrer 6,33 prosent til 3,19 kroner.Awilco LNG faller derimot 7,14 prosent til 5,20 kroner etter .Heller ikke og overbeviser, og aksjene faller henholdsvis 4,51 og 2,04 prosent.Veidekke i 3. kvartal, men aksjen faller likevel 0,67 prosent til 89,40 kroner.Kan få ny styrelederKongsberg Automotives styreleder kan måtte gå etter ekstraordinær generalforsamling. Det sender aksjen ned 3,23 prosent til 125,80 kroner.Største aksjonær i Kongsberg Automotive (KOA), Teleios Capital ønsker en mer aktiv rolle, og har  fremmet forslag om å bytte ut dagens styreleder i KOA med medstifter av Teleios, Firas Abi-Nassif.Styreformann Bruce E. Taylor har gått med på å fratre, dersom aksjonærene ønsker Abi-Nassif som styreformann.