Nati Harnik

Solid vekst for Warren Buffett

Warren Buffets Berkshire Hathaway doblet driftsresultat i 3. kvartal.

Warren Buffetts Berkshire Hathaway har lagt frem et driftsresultatet på 6,88 milliarder dollar i 3. kvartal 2018, mot 3,44 milliarder dollar i samme periode året før.Det var ifølge CNBC på forhånd ventet et driftsresultat på 6,11 milliarder dollar.Ifølge nettstedet var det sterker forsikringsresultater og lavere skatter som ga driften den solide veksten.Resultat etter skatt ble 18,54 milliarder dollar, mot 4,20 milliarder dollar året før.Resultatet før skatt ble 23,15 milliarder dollar, sammenlignet med 5,63 milliarder dollar året før.Inntektene beløp seg til 63,45 milliarder dollar, sammenlignet med 59,51 milliarder dollar i 3. kvartal 2017.Ifølge CNN skal Birkshire Hathaway i perioden ha kjøpt tilbake egne aksjer for nær 1 milliard dollar.Se hele rapporten her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også