Solstad Offshore jobber med salg av ankerhåndterere

Salget av to 15 år gamle skip er fortsatt ikke i boks.

Det var i rapporten for andre kvartal at Solstad Offshore kunne opplyse at rederiet hadde inngått en intensjonsavtale med ikke-navngitt aktør om salget av to ankerhåndteringsfartøy.I regnskapsnotene ble det opplyst at det dreide seg om de to søsterfartøyene "Lady Astrid" og "Lady Caroline", begge ferdigstilt ved Simek-verftet i Flekkefjord i 2003.De 15 år gamle ankerhåndtererne er foreløpig ikke solgt, fremgår det av rapporten for tredje kvartal som ble lagt frem tirsdag kveld.Dermed er de fortsatt klassifisert som eiendeler for salg i regnskapet.Samlet bokført verdi er 122,7 millioner kroner.Hegnar.no kommer tilbake med mer om kvartalstallene til Solstad Offshore.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også