SpareBank 1 SMN landet storfisk

Fikk tillit fra Norsk Tipping.

Ivan Kverme

Norsk Tipping har valgt SpareBank 1 SMN som ny hovedbank, går det frem av en pressemelding.Avtalen som trer i kraft 1. februar 2019 gjelder for en periode på fire år.Kontrakten ble vunnet i konkurranse med fire andre banker, og omfatter blant annet betalingsløsninger, kontohold og innskudd, betjeningskonsept og rådgivning.- Vi har gjennom flere tiår konkurrert i det nasjonale bankmarkedet om denne type kunder, og en rekke store statseide virksomheter har valgt oss som sin bank. Avtalen med Norsk Tipping vil bety mye for vår videre satsing i dette markedet, sier banksjef Per Oskar Olsen i SpareBank 1 SMN i en kommentar.Norsk Tipping har rundt to millioner kunder og 3.600 kommisjonærer over hele landet.I 2017 hadde selskapet en omsetning på 35 milliarder kroner.Netto spilleinntekter (omsetning fratrukket premier) utgjorde 7,8 milliarder kroner.