Standard Drilling styrker flåten - øker i NWS

Standard vil betale 1,83 millioner dollar til aksjeeierne, som vil gjennomføres innen få dager. 

Standard Drilling har torsdag inngått en avtale for kjøp av om lag 2,7 millioner aksjer i New World Supply, tilsvarende 8,23 av utestående aksjer. Det skriver Standard Drilling i en børsmelding torsdag kveld. Transaksjonen løfter Standards eierandel i NWS til 34,4 prosent fra 26,2 prosent. Standard vil betale 1,83 millioner dollar, tilsvarende 15,6 millioner kroner, til aksjeeierne, som vil gjennomføres innen få dager. NWS eier fire PSV-er: World Diamond, World Peridot, World Pearl og World Opal. Gjennom transaksjonen vil Standard Drilling styrke sin eierandel i en flåte av mellomstore PSV-er til det selskapet beskriver som en gunstig pris.Spetalen og FredlyIfølge en aksjonærliste per oktober 2018 er Saga Tankers største aksjonær i Standard Drilling, med sine 18,35 prosent.Øystein Stray Spetalen er største aksjonær i Saga Tankers med 64,94 prosent.Arne Fredly er 3. største aksjonær i Standard Drilling med 4,49 prosent gjennom Apollo Asset, som også har 3,19 prosent av Saga Tankers.