Et markant prisfall på olje bidro sterkt til tirsdagens fall på Oslo Børs. Hovedindeksen endte ned 1,3 prosent til 875,43, mens omsetningen var på 5,5 milliarder kroner.Så langt i år har børsen dermed steget med 7,5 prosent.Verdiene på selskapene som er notert på Oslo Børs falt med rundt 46 milliarder kroner. Fallet fra toppen den 25. september er da kommet opp i 270 milliarder kroner.Oljeprisen dundrer nedover, for 12. dag på rad! Brent-oljen er ned 3,8 prosent til 67,49 dollar fatet, mens den amerikanske WTI-oljen faller 4,2 prosent til 57,43 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 71,20 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.Børsene i New York falt markant mandag kveld, og en twitter-melding fra Donald Trump var med på å sende oljeprisen nedover.OPEC var tirsdag ute med en ny månedsrapport. Den gjennomsnittlige råoljeproduksjonen for OPEC-landene anslås til 32,90 millioner fat per dag i oktober 2018 - 127.000 fat per dag høyere enn måneden før.Tallene i dagens rapport understreker hvorfor , og styrker ifølge Bloomberg deres case for et betydelig produksjonskutt på OPEC-møtet i Wien 6. desember.Oljeaksjene fikk kjørt seg. Det er ikke hverdagskost at Equinor stuper 4,3 prosent til 203,30 kroner. Det tilsvarer et verdifall på hele 31 milliarder kroner. Omsetningen i aksjen var på 1,1 milliarder kroner.DNO stupte 10,3 prosent til 14,33 kroner, mens Aker BP nøyde seg med et fall på 2,7 prosent til 249 kroner.Resultatrapportene strømmer fortsatt innDOF stupte 7,5 prosent til 5,81 kroner etter at tredjekvartalstallene viste røde tall. Selskapet tapte i 3. kvartal 269 millioner kroner, opp fra et tap på 26 millioner kroner året før.Vel så urovekkende er det at utsiktene ikke er all verden.«Styret forventer nå at driftsresultatet før skatt, renter og avskrivninger i fjerde kvartal blir noe svakere enn i tredje kvartal», skriver Dof i kvartalsrapporten tirsdag.Next Biometrics ga inntektene et lite løft, men tapte likevel nok en gang over 40 millioner kroner. Nyheten sendte aksjen ned 14,1 prosent til 50 kroner.Awilco Drilling svekket topplinjen kraftig og taper penger. Det sendte aksjen ned 6,5 prosent til 37,30 kroner.Panoro Energys underskudd vokser. Aksjen endte ned 7,0 prosent til 16,70 kroner.Analytikerne i Sparebank 1 Markets oppgraderer sin anbefaling på Panoro Energy til kjøp. Ifølge TDN Direkt velger de samtidig å gjenta sitt kursmål på 24 kroner.- Selv om Panoro rapporterte tredjekvartalstall under våre anslag mener vi investorer burde fokusere på den kommende produksjons- og kontantstrømveksten selskapet vil rapportere etter gjennomføring av det innvannende kjøpet av OMV Tunisia. Over de neste få kvartalene venter vi at selskapet vil triple produksjonen og rapportere positiv reserveutvikling for Dussafu-lisensen, skriver meglerhuset.Selskapet hentet nylig inn totalt 30 millioner dollar, tilsvarende 255 millioner kroner.Blant investorene som lot seg lokke, finner vi investor Christen Sveaas, som gjennom selskapet Kistefos tegnet aksjer for totalt 80 millioner kroner, skriver DN.- Vi har deltatt i emisjonen fordi vi synes dette fremstår som en god investering i et selskap som vi vurderer å være attraktivt priset, sier konsernsjef i Kistefos, Bengt A. Rem, til DN.