USA-børsene snur ned

Nasdaq så vidt i pluss.

Peter Tuchman, center, works with fellow traders on the floor of the New York Stock Exchange, Friday, Oct. 26, 2018. Stocks are opening broadly lower on Wall Street, a day after a massive surge, as a number of big companies reported disappointing results. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew
Børs
Det så ut til å bli oppgang på de amerikanske børsene tirsdag, men utover kvelden har indeksene snudd ned. I skrivende stund er Dow Jones ned 0,56 prosent til 25.247,72 poeng, mens S&P 500 faller 0,2 prosent til 2.721,23 poeng. Nasdaq er så vidt opp, og stiger 0,08 prosent til 7.206 poeng. På Dow Jones er det spesielt Boeing med et fall på 2,5 prosent som bidrar til den negative utviklingen. Fallet skjer etter det ble kjent at flyselskapet hadde tilbakeholdt  viktig informasjon om endringer på flyene sine, melder Marketwatch. Ellers faller Exxon Mobil og Chevron henholdsvis 2,15 og 1,5 prosent, som følge av det kraftige fallet i oljeprisen.