Utsetter kryptolansering

Et raskt endret regulatorisk landskap og manglende klarhet gjør at Element utsetter kryptolansering.

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

Element publiserte et Whitepaper relatert til den planlagte IRON Token Generating Event i juli. I parallell har Element fortsatt å strukturere ELMT-plattformen SmartCommodity® (tidligere omtalt som ELE-token).På grunn av det raskt endrede regulatoriske landskapet for kryptovaluta og manglende klarhet under International Financial Reporting Standard (IFRS), har Element besluttet å utsette den planlagte lanseringen av IRON- og ELMT-tokens inntil selskapet har fullført verifiseringen av alle relevante rettslige, regulatoriske og regnskapsmessige krav, skriver Element i forbindelse med kvartalsrapporten fredag.Element estimerer lansering ultimo første halvår 2019, opplyses det.