Ivan Kverme

Vraker kjøpsanbefaling på GIG

SEB nedgraderer.

Gaming Innovation Group (GIG) var i hardt vær på børsen tirsdag i kjølvannet av kvartalsrapporten, og motvinden fortsetter onsdag.Aksjen faller nye 6,9 prosent til 2,44 kroner.SEB jekker nedSEB reagerer med å nedgradere aksjen fra kjøp til hold, og kutter kursmålet fra fire til tre kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en analyse datert 6. november.- Det er fremdeles mange bevegelige deler i GIG-økosystemet, og til vi har mer klarhet rundt de langsiktige utsiktene for de ulike enhetene, samt når de ulike initiativene dukker opp i resultatregnskapet, mener vi at forholdet mellom risiko og avkastning ikke er attraktivt på kort til mellomlang sikt, heter det i analysen.ABG Sundal Collier-analytiker Aksel Øverland Engebakken og analysesjef Karl Johan Molnes i Norne Securities pekte overfor Hegnar.no i går på den lavere 2018-guidingen som årsaken til gårsdagens kursfall.- De har nok planlagt å slå den guidingen når tallene for 4. kvartal legges frem, sa Molnes.Les også: - Det er haussingen av aksjen som er problemet Kuttet kursmålSamme mann har i dag reagert med å kutte kursmålet fra tre til 2,50 kroner.Øverland Engebakken hadde da vi snakket med ham i går en kjøpsanbefaling på GIG, med kursmål fire kroner, men sa han «jobbet med saken».Hvis anbefalingen og kursmålet er intakt, tilsvarer det en oppside på over 60 prosent fra dagens nivåer.Etter dagens kursfall har GIG-kursen halvert seg på Oslo Børs så langt i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også