Wilhelmsen reduserer i Hunter Group

Sikrer en liten gevinst.

I mai hentet Arne Fredlys tankeventyr Hunter Group inn 520 millioner kroner gjennom en rettet emisjon.Blant investorene som kom inn til kurs 3,20 kroner, var det Wilhelmsen-kontrollerte selskapet Tolluma Norden AS med Morten Wilhelm Wilhelmsen i styrelederstolen.Totalt ble Wilhelmsen-selskapet tildelt 3 millioner aksjer verdt totalt 9,6 millioner kroner.I forrige uke besluttet Tolluma Norden å ta en liten gevinst, viser en fersk aksjonæroversikt.Tolluma Norden solgte 770.000 aksjer i forrige uke. Gitt at salget ble gjort til rundt 3,9 kroner pr. stykk, fikk Wilhelmsen-familien vel 3 millioner kroner for aksjene.Av dette er rundt en halv million kroner ren gevinst. Etter salget sitter selskapet igjen med 2,23 millioner aksjer som er verdt 8,25 millioner kroner etter at aksjen har falt noe tilbake.


Les også