ABG Sundal Collier anbefaler fem aksjer

Analytikerne i ABG Sundal Collier ser flere kjøpsmuligheter innen olje- og oljeservicesektoren.

ABG Sundal Collier kutter ifølge en sektoroppdatering estimater på en rekke selskaper innen olje- og oljeservicesektoren, men fastholder et positivt syn, der de fortsatt ser vekst i pengebruken til E&P-selskapene, men saktere opptrapping enn tidligere, skriver TDN Direkt.Meglerhuset kutter også oljeprisanslaget til 65 dollar per fat fra tidligere 75 dollar.Anbefaler «kjøp»Som resultat av lavere anslag har meglerhuset ifølge nyhetsbyrået redusert sine gjennomsnittlige ebitda-estimater for 2019 og 2020 for selskaper i sektoren med henholdsvis 10 og 15 prosent. De peker imidlertid på at aksjekursene har falt mye siden den seneste oljepristoppen, og at de dermed ser flere kjøpsmuligheter innen sektoren.ABG trekker frem TGS, Aker BP, Kværner, Northern Drilling og Spectrum som anbefalte aksjer.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker