Advarer mot aksje – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i XXL og PGS. Analytikeren advarer mot høy risiko i sistnevnte.- XXL ASA har brutt ned gjennom gulvet i den fallende trendkanalen på mellomlang sikt. Dette signaliserer sterkere falltakt, men den sterke nedgangen kan gi reaksjoner opp på kort sikt. Aksjen har motstand ved cirka 36,60 kroner. Volumbalansen er negativ, noe som bekrefter trendbildet. RSI er under 30. Det indikerer økende pessimisme hos investorene. Det er lite støtte under dagens nivå. Aksjen er maksimalt positiv på innsidehandler etter at flere innsidere kjøpte aksjer 19. desember, skriver Investtech.- PGS har falt 25 kroner siden begynnelsen av oktober. Et sterkt negativt trendbilde og negativ volumbalanse indikerer at det er pessimistene som dominerer handelen. Flere støttenivåer er brutt, det siste ved 12 kroner. Det er ingen flere støttenivåer, noe som bidrar til å øke risikoen. Meget høy risiko, avslutter Investtech.