Investtech ber investorer følge med på utviklingen i Nordic Nanovector- Nordic Nanovector falt med hele 8,7 prosent onsdag og sluttet på 69,55 kroner. Den siste uken har aksjen falt over 20 prosent. Aksjen brøt den fallende trendkanalen for en måned siden, men det er ikke etablert noen ny, stigende trend, skrev Investtech i en rapport torsdag formiddag.Ifølge analytikeren ligger det motstand ved 87 kroner og støtte ved cirka 68 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning.- Aksjen er svært volatil, så risikoen er høy. Vurdering: Watch, avslutter Investtech.
Torsdag fortsetter aksjen å få juling på Oslo Børs.
I skrivende stund omsettes aksjen for 62 kroner, ned ytterligere 10,86 prosent. Dagens laveste notering har vært på 60,75 kroner.Tirsdag sluttet aksjen på 76,15 kroner. Det betyr at aksjen har stupt hele 18,58 prosent på under to dager.Mandag falt Nordic Nanovector 11,30 prosent etter at selskapet la frem resultater fra Lymrit 37 01-studien søndag.