Det britiske fondet Alpha Blue Ocean, som tilbyr såkalte «dødsspirallån», ga Oslo Børs 48 timer på å fjerne en børsmelding fra it-selskapet Induct,.- Vi mottok en email hvor Alpha Blue Ocean ba oss om å fjerne meldingen innen 48 timer. Hvis ikke ville det bli tatt rettslige skritt mot oss, bekrefter Oslo Børs' juridiske direktør Øivind Amundsen overfor avisen.I den aktuelle børsmeldingen  i forbindelse med en låneavtale. Alpha Blue Ocean mener det ikke har truet Oslo Børs.- Vær så snill å utdyp hvilken melding du snakker om? Vi har hittil ikke hatt kontakt med Oslo Børs. Vi anser dem som veldig profesjonelle og rettferdige, og lett å komme i kontakt med hvis det er nødvendig, skriver adm. direktør Pierre Vannineuse (27) i en e-post til DN, og skriver videre at at journalister gjør jobben sin ved å lete etter sannheten, men blir gitt feilaktig informasjon fra motparter med veldig diskutabel forretningspraksis.- Vi stiller oss undrende til at de benekter dette fordi det faktisk har fremkommet i en epost fra Alpha Blue Ocean 2. november, som vi svarte på samme dag, sier Amundsen, som ikke har hørt noe mer fra det britiske fondet siden.