Investtech anbefaler salg av aksjer i PGS.- Petroleum Geo-Services ligger i en fallende trendkanal både på kort, mellomlang og lang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende, skriver Investtech.Videre nedgang indikeres, slår analytikeren fast.RSI under 30 viser at momentumet i aksjen er sterkt negativt på kort sikt. I tillegg er volumbalansen negativ, noe som svekker aksjen ytterligere.Ifølge Investtech er det støtte ved 12 kroner på mellomlang sikt, mens det ved reaksjoner opp er motstand ved 19,50 og 23,60 kroner.- Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 19,45 kroner, ned 0,26 prosent.Det betyr at aksjen er ned 22,50 prosent den siste måneden mens aksjen er opp 48,32 prosent det siste året.