Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Kitron.- Kitron ligger innenfor en fallende trendkanal, og videre nedgang innenfor denne indikeres. Tidligere i høst ble det utløst salgssignaler fra formasjoner, og disse signaliserer fremdeles negativ utvikling, skriver Investtech. Kursen har reagert noe opp fra støtten ved 8,30 kroner, og ligger nå nær motstanden ved ni kroner. Dette kan ifølge analytikeren gi en reaksjon ned.Skulle kursen derimot slutte over ni kroner, vil det være et positivt signal.- Den negative volumbalansen svekker imidlertid aksjen på kort sikt, og gjør at aksjen ses på som en salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 8,80 kroner, ned 1,23 prosent.Det betyr at aksjen er opp 1,15 prosent den siste måneden mens den har klatret 38,20 prosent det siste året.