Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Norsk Hydro.- Investorene har de siste månedene presset kursen ned for å få solgt i Norsk Hydro. Aksjen ligger i en fallende trendkanal i Investtechs mellomlange kursdiagram, skriver Investtech.Analytikeren minner om at dette statistisk har gitt en klar mindreavkastning de etterfølgende månedene sammenlignet med hovedindeksen. Videre nedgang indikeres.- Det er ingen støtte i det mellomlange chartet, så nedsiden kan være stor, mens det ved reaksjoner opp er motstand ved 44.60 kroner, skriver Investtech.Aksjen er derimot svak positiv på innsidehandler. - Vurdering: Salgskandidat, avslutter analytikerenI skrivende stund omsettes aksjen for 39,25 kroner, opp 0,59 prosent.Det betyr at aksjen er ned 5,24 prosent den siste uken mens den har falt 7,39 prosent den siste måneden.