Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Next Biometrics og SpareBank 1 Østlandet.- Next Biometrics ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. Aksjen har dessuten brutt en rektangelformasjon. Etablert brudd på støtten ved 31,43 kroner vil signalisere videre nedgang til 18,17 kroner eller lavere. RSI er under 30 etter kursnedgangen de siste ukene. Aksjen har dermed et sterkt negativt momentum som svekker aksjen ytterligere. Det er lite støtte under dagens nivå. Vurdering: Salgskandidat, skriver analytikeren.- SpareBank 1 Østlandet har brutt både den stigende trendkanalen på mellomlang sikt og støttenivåene ved 86 og 84 kroner. Videre nedgang signaliseres. Det er lite støtte under dagens nivå, noe som øker risikoen. Negativ volumbalanse svekker egenkapitalbeviset på kort sikt. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.