Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i Pareto Bank.- Pareto Bank ga salgssignal fra en rektangelformasjon i oktober og ligger nå i en bratt, fallende trend. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for bedriften, skriver Investtech.Ifølge analytikeren har trenden en annualisert falltakt på 45 prosent.Investtech minner om at kursen nylig brøt gjennom støtten ved 35,60 kroner, og utløste med det et nytt salgssignal.- Aksjen er negativ på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.Aksjen ble sist omsatt for 34,80 kroner.Det betyr at aksjen er ned 5,95 prosent den siste måneden mens den har falt 8,17 prosent hittil i år.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker