Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i BW Offshore.- BW Offshore har brutt den stigende trendkanalen på mellomlang sikt og reagert kraftig ned. Dette indikerer at investorene de siste månedene har presset kursen ned for å få solgt sine aksjer i selskapet, skriver Investtech.Aksjen har nå brutt støtten ved 38 kroner, og analytikeren slår fast at det ikke er noen klar støtte i det mellomlange chartet, så nedsiden kan være stor.Ved reaksjoner opp er det motstand ved 38 kroner.- Aksjen har et sterkt negativt momentum, og volumbalansen har begynt å vende ned. Disse forholdene svekker aksjen ytterligere. Videre nedgang indikeres. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 31,40 kroner, ned 1,41 prosent.Det betyr at aksjen er ned 11,36 prosent den siste uken mens den har falt 38,82 prosent den siste måneden.