Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i DNO.- Investorer som ville ut av DNO presset kursen nedover i oktober og november. Det medførte at kursen fullførte to toppformasjoner, en hode-og-skuldre-formasjon og en dobbel-topp-formasjon, skriver Investtech.Analytikeren minner om at slike formasjoner varsler at en stigende trend er slutt og at en fallende trend har begynt. Kursen har fortsatt ned i ettertid og ligger nå i en fallende trendkanal på Investtechs kortsiktige kursdiagram. Volumutviklingen er negativ og forsterker de negative trendsignalene.- Et videre kursfall indikeres, slår Investtech fast. Ved reaksjoner opp har DNO motstand mellom 13,60 og 15 kroner. Ifølge Investtech er første støttenivå i underkant av 11 kroner.Aksjen omsettes nå for 13,10 kroner, ned 1,43 prosent.