Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Børs

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Scatec Solar.- Scatec Solar ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, skriver Investtech.Analytikeren minner om at stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Aksjen har støtte ved cirka 65 kroner.- Positiv volumbalanse viser at volumet er høyere på oppgangsdager enn på nedgangsdager. Det indikerer at optimismen er økende hos investorene, skriver Investtech.Aksjen beskrives også som positiv på innsidehandler.I skrivende stund omsettes aksjen for 70,70 kroner, ned 0,98 prosent.Det betyr at aksjen har lagt på seg 1,58 prosent den siste uken mens den er opp 2,61 prosent den siste måneden.

børs
investtech
scatec solar
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse