Bane NOR Eiendom selger kontorbygg for 1,7 milliarder

Bane NOR Eiendom selger nyoppført kontorbygg.

Bane NOR Eiendom har inngått avtale om salg av nytt kontorbygg i Schweigaards gate 33 i Oslo, går det frem av en melding.Kjøper er DNB Markets, som handler på vegne av en gruppe investorer.Kontorbygget, som til våren skal huse Bane NORs hovedkontor, selges til en pris på 1,7 milliarder kroner.Bygget er på åtte etasjer med 22.728 BTA, og vil bli sertifisert som BREEAM-NOR Excellent, heter det.- Vi er meget fornøyd med salget og syns det er flott å kunne konstatere at det lønner seg å utvikle bygg av god kvalitet med effektive og miljøvennlige løsninger. Interessen for bygget har vært stor, og vi har fått inn mange bud, kommenterer administrerende direktør Petter Eiken i Bane NOR Eiendom, ifølge meldingen.