Bitcoin over 4.000 dollar

Bitcoin er nå over 4.000 dollar for første gang på to uker.

Etter å ha falt kraftig de siste ukene, er nå bitcoin over 4.000 dollar. Det siste døgnet har kryptovalutaen steget 6,94 prosent, ifølge coinmarketcap.En bitcoin omsettes nå for 4.096,72 dollar.Oppover går det også for XRP og Etherum, der førstnevnte de siste 24 timene har steget 2,54 prosent, og sistnevnte har klatret 5,48 prosent.Sist gang bitcoin ble handlet på 4.000-nivået var 4. desember. Bitcoin har falt nesten 80 prosent siden rekordhøye nær 20.000 dollar i desember i fjor. - At bitcoin begynte å stige mandag representerer et sterkt press på nøkkelstøttenivået på 3.000 dollar, skriver Mati Greenspan, senior markedsanalytiker på handelsplattformen eToro, til CNBC i en epost.- I dag ser det ut til at sentimentet skifter, og det er mulig at dette kan bli et fullverdig rally tidlig neste uke, ifølge Greenspan.