Blandet på Asia-børsene

Donald Trump la en demper på markedet. 

Julaften ble en blandet børsdag på de asiatiske børsene. Mens aksjemarkedene i Hong Kong og Sør-Korea falt tilbake, la både børsene i Kina og Australia på seg.LES OGSÅ: Kina melder om nye framskritt i handelssamtalene med USAFinansminister i USA Steven Mnuchin prøvde i helgen å forsikre markedene om at Jerome Powell ikke vil bli fjernet fra toppvervet i den amerikanske sentralbanken, etter at USAs president Donald Trump gjentatte ganger har sagt at han diskuterer å få Powell fjernet.- Det vil være ekstremt skadelig derom presidenten fortsetter i dette sporet, om han kan eller ikke kan får Federal Reserve-toppen fjernet, sier Stephen Davies, CEO og med-gründer av Javelin Wealth Management, til Bloomberg.- Det vil ikke gjøre markedene noe godt, la han til.Australia’s S&P/ASX 200 Index endte opp 0,5 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong falt 0,4 prosent.Shanghai Composite endte flatt, mens Sør-Koreas Kospi endte ned 0,3 prosent.