Pilene pekeroppover fra start på Oslo Børs.Hovedindeksen står etter 37 minutters handel i 838,01, opp 1,46 prosent.Aksjer og egenkapitalbevis er hittil omsatt for 474 millioner kroner.Utviklingen skjer i kjølvannet av en i går og  tidligere i dag.Oppsvinget i USA kom etter et Wall Street Journal-oppslag om at Federal Reserve vurderer å bremse ned renteøkningene.Toneangivende Europa-børser trekker også oppover.Britiske FTSE 100 stiger 1,8 prosent, tyske DAX 0,7 prosent og franske CAC 40 én prosent.Oljen i rødt før OPECOljeprisen trekker noe ned i forkant av dag to av OPEC-møtet i Wien.Dag én ble avsluttet uten enighet om størrelsen på produksjonskutt, og den sedvanlige pressekonferansen ble avlyst.OPEC nøler med å forplikte seg til noe før de har snakket med sine allierte, først og fremst Russland.Energiminister Aleksander Novak skal ha informert OPEC+ om at landet i tre måneder.Brent-oljen faller 0,6 prosent til 59,56 dollar fatet, som er ned fra rundt 60,30 dollar ved stengetid i Oslo i går.WTI-oljen er ned 0,8 prosent til 51,07 dollar fatet.Oljeaksjene på Oslo Børs trekker likevel oppover i tidlig handel.Aker BP markerer seg med 1,9 prosent oppgang til 241,80 kroner, mens Equinor er opp 0,4 prosent til 195,10 kroner.DNO klatrer 2,0 prosent til 14,43 kroner.Norwegian-revansjNorwegian korrigerer opp 6,5 prosent til 192,20 kroner etter .Ifølge DN tror Pareto-analytiker Kenneth Sivertsen - - at selskapet .Revansjerer seg gjør også Nordic Nanovector, som etter nesten 20 prosent fall på to dager er opp 6,1 prosent til 64,80 kroner.Oppgangen skjer på bred front, og Golden Ocean, BW Offshore, Nel og Borr Drilling er opp 3-4 prosent.Blant de aller mest omsatte merker vi oss Telenor og Marine Harvest, som er opp hhv. 1,4 prosent til 165,70 kroner og 1,9 prosent til 195,70 kroner.Rødt etter resultatvarselPå en relativt kort taperliste finner vi Protector Forsikring, som faller 9,0 prosent til 42,95 kroner etter et .Dette er ikke første gangen selskapet kommer med dårlige nyheter i år, og så langt i 2018 er aksjen nå ned hele 52,3 prosent.Protector vurderer nå sine strategiske opsjoner for boligselgerforsikring, og har hyret inn Nordea som rådgivere.Aksjen er én av bare to som faller blant de 43 mest omsatte så langt. Den andre er Elkem, som er ned 0,9 prosent til 24,18 kroner.Eneste aksje som faller mer enn Protector er River iGaming, ned nærmere bestemt 10,0 prosent til 22,50 kroner.Hiddn Securities markerer seg også negativt, med en nedgang på 6,7 prosent til 1,39 kroner.Rederi opp på samtalerVinnerlisten toppes av EMGS, som revansjerer seg etter med en opptur på 11,2 prosent til 1,59 kroner.Awilco LNG røper at selskapet for å danne en konsolidert LNG-struktur, og stiger 10,5 prosent til 5,35 kroner.Andre aksjer som figurerer høyt på vinnerlisten er Archer og Photocure, opp hhv. 6,8 prosent til 6,09 kroner og 4,8 prosent til 35 kroner.