De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada mandag kveld.

Investorene frykter at Federal Reserves planer om å heve renten kan bli for mye for økonomien og aksjemarkedet å håndtere, og President Donald Trump bidrar ikke til å dempe bekymringene.- Det er utrolig at med en veldig sterk dollar og praktisk talt ingen inflasjon, en verden som eksploderer rundt oss, et Paris som brenner og et Kina som er på vei ned, så vurderer Fed enda en renteøkning. Ta seieren, skrev Trump på Twitter  mandag.Dow Jones falt 2,1 prosent (over 507 poeng) til 23.592,98, og er dermed ned over 1.000 poeng på to dager. S&P 500 var på det laveste ned 2,5 prosent til ny intradag-bunn for året på 2.530,54. Selv om den brede indeksen hentet seg litt inn mot slutten, klarte den ikke å unngå sin laveste sluttnotering i 2018 på 2.545,94. Nasdaq falt 2,2 prosent til 6.753,73.Hele USA-kommentaren her