Eksklusiv julesending

Peter Hermanrud sa under HegnarTVs eksklusive julesending at han angrer på at han ikke solgte seg mer ut. Se intervjuene med både han, Erica Blomgren, Jarand Rystad, Kari Due-Andresen, Hedda Ulvness, Olaf Tufte, Kolbjørn Giskeødegård og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen her.

19.12.2018 Eline og Trygve har med seg: Erica Blomgren, SEB Kari Due-Andresen, Handelsbanken Capital Markets Jarand Rystad, Rystad Energy Peter Hermanrud, Sparebank 1 Markets Hedda UIvness, Eie Eiendomsmegling Olaf Tufte, Roer og eier av Tufte Wear Kolbjørn Giskeødegård, Nordea Markets Torbjørn Røe Isaksen (H), Næringsminister

NB! Hele sendingen kommer etter reklamene.Onsdag morgen sendte HegnarTV live fra Hegnar.no’s julefrokost på restaurant Christiania i Oslo.Trygve Hegnar og Eline Hvamstad fikk besøk av en rekke kjente gjester i studio, og under ser du programmet for sendingen.HegnarTVs julesending:Kl.08.15: Trygve Hegnar og Eline Hvamstad går live med følgende gjester innom studio:Kl.08.15: Erica Blomgren fra SEB               Kari Due-Andresen fra Handelsbanken Capital Markets Kl.08.30: Jarand Rystad fra Rystad EnergyKl.08.45: Peter Hermanrud fra Sparebank 1 Markets Kl.09.00: Hedda Ulvness fra Eie EiendomsmeglingKl.09:15: Olaf Tufte, verdenskjent roer og gründeren bak Tufte WearKl.09.30: Kolbjørn Giskeødegård fra Nordea MarketsKl.09:40: Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen