Elektriker knuste børsen - igjen

Skipselektriker Eigel Ingvar Thom har hatt solid vekst i sine investeringer i 2018.

I et år der nesten alle store shippingselskaper har falt kraftig i verdi, har skipselektriker Eigel Ingvar Thom klart å «finne» to selskaper som har klatret på børs. Det har gitt ham en papirgevinst på 16 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.I 2017 tjente Thom, som reiser rundt som skipselektriker i hele verden, 20 millioner kroner på sine to investeringer i Scanship Holding og det Kjell Inge Røkke-dominerte American Shipping Company. De to aksjene har han ifølge avisen beholdt i år.I et år hvor hovedindeksen falt 1,84 prosent, har Scanship Holding klatret 8,24 prosent, mens American Shipping Company har styrket seg 53,10 prosent.- Jeg kjenner jo markedet, og er på båtene hele tiden, der jeg hører og prater med folk hele tiden. Jeg suger til meg info fra alle kanter egentlig, sa Thom til DN i fjor.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker