Element må utsette ekstraordinær generalforsamling

Element har ikke fått på plass ny revisor.

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

Element avlyser den planlagte ekstraordinære generalforsamlingen den 14. desember, opplyses det i en melding.Årsaken er forsinkelser i prosessen med å engasjere en ny revisor til selskapet. Formålet med generalforsamlingen var å velge ny revisor.– Vi fortsetter prosessen med å engasjere en ny revisor til selskapet og har styrket vår finansielle og regnskapsmessige kapasitet ved å utnevne Geir Johansen som interim finansdirektør. EY-mandatet avsluttes formelt i dag og Element forventer ikke kunne engasjere ny revisor før 14. desember 2018. Vi vil derfor utsette den ekstraordinære generalforsamlingen 14. desember 2018 inntil vi har engasjert en ny revisor, sier adm. direktør, Cecilie Grue, i en kommentar.Les hele meldingen her.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker