Element satt under «særlig observasjon»

Oslo Børs følger nå nøye med på Element-aksjen

Oslo Børs har satt Element-aksjen til særlig observasjon inntil situasjonen rundt selskapet er mer avklart, opplyses det i en melding.Element meldte tirsdag morgen at de må avlyse den planlagte ekstraordinære generalforsamlingen den 14. desember. Årsaken er forsinkelser i prosessen med å engasjere en ny revisor til selskapet.- Vi fortsetter prosessen med å engasjere en ny revisor til selskapet og har styrket vår finansielle og regnskapsmessige kapasitet ved å utnevne Geir Johansen som interim finansdirektør. EY-mandatet avsluttes formelt i dag og Element forventer ikke kunne engasjere ny revisor før 14. desember 2018. Vi vil derfor utsette den ekstraordinære generalforsamlingen 14. desember 2018 inntil vi har engasjert en ny revisor, sier adm. direktør, Cecilie Grue, i en kommentar.Element-aksjen er ned 5,59 prosent til 0,88 kroner.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker