Equinor trenger mer tid

Equinor har søkt om mer tid for å starte boring.

Equinor har søkt om mer tid for å starte boring av letebrønnen Stromlo-1 i Great Australian Bight, ifølge TDN Direkt.Selskapet sendte tidligere i desember inn en søknad til australske myndigheter om tillatelse til å suspendere og forlenge arbeidsprogrammet i EPP30-tillatelsen, opplyses det.Talsperson Erik Haaland i Equinor bekrefter utsettelsen ifølge nyhetsbyrået, og opplyser at utsettelsen skyldes den omfattende prosessen og de strenge kravene for å få nødvendige tillatelser i Australia.Opprinnelig var planen å starte boring i lisensen sent i 2019 eller tidlig i 2020, med 30. april 2020 som deadline.Boresesongen er mellom oktober og mai, da området er et parring- og foringsområde for hvaler.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også