Færre aktive rigger - oljeprisene sluttet uken i rødt

Lettoljen har den siste måneden hatt det kraftigste fallet siden finanskrisen.

Samtidig viser ferske ukestall fra det Houston-baserte oljeserviceselskapet, Baker Hughes, at antall aktive rigger faller tilbake. Det totale antallet olje- og gassrigger var 1.076, mot 1.079 forrige uke, ifølge riggtellingen.Det var totalt 887 oljerigger, svakt opp fra uken i forveien, da antallet oljerigger lå på 885.Antallet aktive gassrigger var 189, mot 194 forrige uke.Fredag avsluttet oljeprisen uken - og november måned med fall.Ved 21.30-tiden var Brent-oljen ned 1,2 prosent til 58,95 dollar pr fat.Den amerikanske WTI eller lettoljen var ned 1,6 prosent til 50,48 dollar fatet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også