Det er i dag Opec/ikke-Opec-møte i Wien som blir avholdt den sjette til syvende desember. Usikkerhet rundt Opec-møtet sender oljeprisen ned rundt tre prosent. Oslo Børs falt i åpningsminuttene, og utover dagen har fallet tiltatt.Brent-oljen er i skrivende stund ned 2,86 prosent til 59,80 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 3,14 prosent til 51,23 dollar fatet.Oslo Børs er for øyeblikket ned 2,72 prosent. - Når det er sånn som det er nå venter vi på å få finne ut av hva Opec klarer å bli enige om. Frem til de klarer å komme til en konklusjon er det usikkerhet som preger markedene. Det er det som trekker oljeprisen ned i formiddag, sier aksjestrateg Paul Harper i DNB Markets tilHarper tror ifølge avisen at dette fortsatt dreier seg om en korreksjon.- Vi opplever ikke at det har vært en forverring i økonomien som forklarer en så stor endring i markedet, så kommer det kutt fra OPEC kan det hjelpe mye, sier han.- Hvor søker man ly i et marked som dette?- I et sånt marked som det er nå blir det de mer defensive sektorene man skal lete i, sier han til avisen.Men for investorene på Oslo Børs er det ifølge strategen ikke mye som er defensivt. Han trekker frem de store selskapene Orkla og Telenor som gode alternativer.