Fire «kjøp» fra DNB Markets

Analytiker Ole-Andreas Krohn i DNB Markets ser betydelig potensial.

DNB Markets' konferanse for helseselskapene notert i Oslo og Stockholm arrangeres i dag. 13 selskap innen sektoren vil presentere seg for investorene.Fra Oslo kommer Nordic Nanovector, Targovax, BerGenBio, Photocure, Ultimovacs, Medistim og Gentian Diagnostics.«Risikoen knyttet til de forskjellige aktørene innen sektoren varierer betydelig, også langs tidsaksen, og det er etter vårt syn svært viktig å sette seg inn utsiktene for hvert enkelt selskap», påpeker analytiker Ole-Andreas Krohn i DNB Markets i en fersk oppdatering.Han ser imidlertid et betydelig potensial for de aksjen meglerhuset dekker innen legemiddelutvikling og har kjøpsanbefalinger på Nordic Nanovector, Targovax og BerGenBio med kursmål på henholdsvis 110, 18 og 56 kroner per aksje.«Videre har vi en kjøpsanbefaling på Medistim med et kursmål på 81 kroner per aksje», avslutter analytikeren.