Forvalter tror på solaksje: - Er fantastisk posisjonert i det markedet

Forvalter Alf Inge Gjerde - Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Storebrand-forvalter Alf Inge Gjerde har tre aksjefavoritter i 2019.

Store svingninger i oljeprisen og uro på de utenlandske børsene og på den politiske scenen har sendt Oslo Børs i alle retninger de to siste månedene, skriver Dagens Næringsliv.- Volatiliteten i markedet har vært høy den siste tiden og jeg tror den kommer til å forbli det i en periode, sier forvalter i Storebrand, Alf Inge Gjerde, som imidlertid tror at Oslo Børs ender høyere i 2019 enn den gjorde i 2018.Ifølge avisen er Scatec Solar en av forvalterens tre favoritter for 2019.- Med det fokuset man har på miljøvennlig energi og det grønne skiftet så kommer solenergi bare til å fortsette å vokse. Og Scatec er fantastisk posisjonert i det markedet, sier han til DN.Gjerde har også tro på Elkem og Subsea 7.


Les også