Fredriksen har juleshoppet riggaksjer for 45 mill. på én uke

John Fredriksen kjøper aksjer når det er billig. Den siste uken har han brukt godt på å utnytte kursfallet i sitt nyeste riggselskap. 

John Fredriksen kjøpt ytterligere 165.000 aksjer i riggselskapet Northern Drilling.Fredagens handel ble gjort til 52,0096 kroner pr. aksje, noe som betyr at han handlet for totalt 8,6 millioner kroner.Totalt har Fredriksen handlet nesten 900.000 NODL-aksjer siden han satte i gang på ballet under julelunsjen på Theatercafeen forrige fredag. Julehandlingen i riggselskapet har kostet ham rundt 45 millioner kroner.  Nå eier Fredriksen totalt 38,2 prosent av aksjene i riggselskapet. Northern Drilling har falt vel 17 prosent på børsen hittil i år. Fredag sluttet aksjen på 52,6 kroner etter å ha vært oppe i 85 kroner på det meste tidligere i år. Som Finansavisen kunne avsløre torsdag kveld er det ikke bare billige riggaksjer og shipping som står i hodet på Norges rikeste mann.Han har nemlig fått ny kjæreste.