Gladmelding fra EMGS

Har inngått multklient-lisensavtaler.

Electromagnetic Geoservices (EMGS) har hatt et blytungt år så langt på Oslo Børs med en nedgang på hele 67 prosent.Bare den seneste måneden er aksjen ned rundt 31 prosent.Fredag kommer det imidlertid en gladmelding fra selskapet.Ifølge en børsmelding har EMGS inngått multiklient-lisensavtaler relatert til multiklient-biblioteket sitt i Norge.- Disse avtalene representerer kombinerte inntekter på om lag fire millioner dollar, hvorav majoriteten av inntekten er relatert til "late sales" fra selskapets eksisterende multiklientbibliotek, skriver selskapet i meldingen.Omregnet til norsk valuta, dreier det seg om inntekter på 34 millioner kroner.EMGS venter å bokføre disse inntektene i fjerde kvartal 2018, opplyses det.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også