- Grunn til å tro på julerally

Sjefstrateg Øystein Børsum i Swedbank om hva som venter markedene frem mot jul - og inn i det nye året.

Det har vært volatilt på børsmarkedene de siste månedene. Da sjefstrateg Øystein Børsum i Swedbank gjestet HegnarTV fredag, forsøkte han å forklare hva som skjer i markedene akkurat nå.- Det er mange ting som skjer, sånn er det alltid i markedene. Men nå har det i oktober – og gjennom november, vært stor angst for vekstutsiktene i verdensøkonomien, sier Børsum, og fortsetter;- Det er på en måte de viktigste fundamentale forholdene vi har. Hvis veksten er på hell, og hvis den er raskt på hell, og vi går inn i en nedgangskonjunktur, så er alle estimatene for inntjeningen i selskapene feil, og alle risikoprisene er for lave. - Skal markedet opp eller ned mot jul?- Jeg håper det skal litt opp, sa sjefstrateg i Swedbank, Øystein Børsum, da han gjestet HegnarTV fredag, og fortsatte;- Jeg tror det er noen grunner til å tenke at vi får litt «julerally», som vi ofte ser, men jeg må si at jeg føler meg mindre trygg på det nå enn for bare noen uker siden, fordi nyhetsbildet er så negativt.Hør hele intervjuet i HegnarPodden under: