Hallvard Flatland vant rettssaken og får 3,4 millioner aksjer

Hallvard Flatland har vunnet striden mot Gaming Innovation Group og får aksjer verdt rundt ni millioner kroner.

Hallvard Flatland mente han hadde inngått en muntlig avtale med selskapet om aksjer mot at han stilte seg til disposisjon for styreverv og annet arbeid. Torsdag morgen kom dommen, og Flatland fikk fullt medhold, ifølge DN.Gaming Innovation Group dømmes ifølge avisen til å overføre 3,4 millioner aksjer til Flatlands selskap Euro TV innen to uker, i tillegg til å måtte betale sakskostnadene på rundt 500.000 kroner.Etter dagens kurs er aksjene verdt rundt ni millioner kroner.- Det er det beste telefonen jeg har fått på lenge, sier Flatland til DN.- Det høres kanskje blasert ut, men det var ikke pengene som var det viktigste for meg i denne saken. Det som var poenget er at jeg ikke liker når folk ikke står ved den avtalen man har inngått. Jeg vet hva som er fakta i saken og da måtte jeg bare kjøre den i rettsvesenet, sier Flatland videre.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også