Hell for Nel: Skal bygge fyllestasjon i Hell

Hanker inn kontrakt for to nye hydrogenfyllestasjoner.

- Nel er stolte over å kunne annonsere at vi har blitt tildelt en kontrakt av Uno-X Hydrogen for levering av ytterligere to hydrogenfyllestasjoner i Norge, sier Jacob Krogsgaard, SVP i Nel.Fredag ettermiddag melder Nel Hydrogen Solutions, et datterselskap av Nel ASA, at selskapet skal levere ytterligere to H2Station hydrogenfyllestasjoner i henholdsvis Hell og Sandemoen i Trondheimsregionen. Kjøpsordren har en verdi på to millioner euro, eller rett under 20 millioner kroner.Fyllestasjonene vil være klare i løpet av 2019, opplyses det. BørsvinnerI likhet med den brede børsen klatrer Nel fredag.Etter en opptur på 4,63 prosent til 4,61 kroner ved 14:30-tiden, prises selskapet til vel 5,1 milliarder kroner.Siden årsskiftet har investorene fått en avkastning 38,3 prosent.


Les også