Etter flere skrekkuker så innsideporteføljen ut til å stabilisere seg i de to påfølgende ukene.Men i forrige uke tapte porteføljen igjen terreng til børsen.Innsiden steg 0,83 prosent, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 1,57 prosent.Dermed er porteføljen ned 3,5 prosent hittil i 2018.Fra å ha et solid forsprang til børsen for få uker siden, er det nå børsen som leder klart med sin 4,9 prosent oppgang.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Aker BP - lyspunktetAker BP var det eneste av de fem porteføljeselskapene som gjorde det bedre enn børsen i forrige uke.Aksjen la på seg 5,2 prosent.Både Yara og Golden Ocean steg, men mindre enn markedet med sine oppganger på hhv. 0,6 og 0,7 prosent.Feil Fredriksen-aksjeSistnevnte ble tatt inn i porteføljen i forrige uke etter at et ferskt styremedlem, Ulrika Laurin,  uten å ha noe fra før.Samme Laurin kjøpte samtidig aksjer i Frontline for nesten samme beløp, men aksjen ble ikke tatt inn i porteføljen for at den ikke skulle bli for shipping-tung.- Etter én uke er det lett å se at vi valgte feil, skriver Finansavisen.På den negative siden falt Sparebanken Sør og Norsk Hydro hhv. 0,2 og 2,1 prosent.Ut etter to ukerB2Holding er nykommer i porteføljen denne uken etter at Maria Haddad, som nylig ble ansatt som ny regionaldirektør for Vest-Europa, uten å ha aksjer fra før.Ut forsvinner Sparebanken Sør etter bare to uker.- Aksjen er lite likvid, og heller ikke spennende nok hvis vi skal ha mulighet til å ta igjen hovedindeksens forsprang i løpet av desember, argumenterer avisen.Går mot god ukeHovedindeksen på Oslo Børs står i skrivende stund i 872,99, og er dermed opp 1,9 prosent siden klokken 12:00 fredag.Golden Ocean har i samme periode steget 6,9 prosent, mens den andre nykommeren Yara er opp 3,0 prosent til 355,20 kroner.Norsk Hydro har lagt på seg 1,9 prosent til 41,22 kroner.Aker BP er opp 6,2 prosent til 259,20 kroner siden fredag, mens B2Holding har steget 1,8 prosent til 13,48 kroner.