Innsiden tok et kjempejafs

Innsideporteføljen tok kraftig innpå.

Brian Cliff Olguin

Etter noen vanskelige uker, tok innsideporteføljen kraftig innpå børsen i forrige uke.Innsiden steg 2,5 prosent, mens hovedindeksen på Oslo Børs på sin side falt 0,5 prosent.Dermed er porteføljen ned 2,9 prosent hittil i 2018, mens børsen nå er 1,9 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Kvartett slo børsenB2Holding viste vei med en oppgang på spreke 8,5 prosent i forrige uke, og er nå opp 2,1 prosent siden aksjen ble tatt inn 30. november.Golden Ocean fulgte nærmest på pluss 3,5 prosent.Yara bidro positivt med sin oppgang på 2,8 prosent, mens Hydro med sin nedgang på 0,1 prosent også gjorde deg bedre enn markedet.Aker BP falt 2,3 prosent.Avisen gjør ingen endringer i porteføljen denne uken.