Innsidere benytter kursfall til å kjøpe i Standard Drilling

Etter et fall på 2,8 prosent til 1,03 kroner tirsdag, er aksjekursen til offshorerederiet Standard Drilling nesten halvert siden årets høyeste notering på 1,85 kroner ble nådd i mai.Styreleder Martin Nes og Espen Lindaas som har status som primærinnsider, benytter kursfallet til å kjøpe flere aksjer.For snaut to uker siden kjøpte de 500.000 aksjer hver til kurs 1,10 kroner, og tirsdag har de kjøpt ytterligere aksjer - nærmere bestemt 250.000 aksjer hver til kurs 1,03 kroner.Etter transaksjonen eier Nes og tilknyttede selskapet vel tre millioner aksjer, noe som tilsvarer en eierandel på 0,52 prosent, mens Lundaas eier nær 2,8 millioner aksjer, tilsvarende 0,48 prosent av selskapet. En kurs på 1,03 kroner priser det gjeldfrie rederiet som kontrolleres av Øystein Stray Spetalen til 593 millioner kroner.