Investor: - Et møkkaår!

Privatinvestor Haakon Sæter oppsummerer 2018.

Investor Haakon Morten Sæter - Foto: Finansavisen

– Mange av aksjene jeg har sittet i, har vært dårlig. Alt fra it til rigg og alt. Da er regnestykket enkelt: Et møkkaår, sier privatinvestor Haakon Sæter til DN.Avisen skriver at Sæter ikke er blant de største privatinvestorene på Oslo Børs, men blant dem som handler hyppig.Investoren sitter blant annet på mindre posisjoner i blant annet Next Biometrics, Seadrill og gruveselskapet Element. Alle har falt kraftig på børs i år.– Nå har markedet vært veldig dårlig selv om indeksen ikke er så ille. Tar du bort Equinor, Hydro og de store selskapene, har det ikke vært så bra. Aksjemarkedet er aldri lett, men i år har det vært veldig vanskelig, sier Sæter til avisen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker