Kontraktsrush for Dof Subsea

Eivind Yggeseth

Hanker inn tre kontrakter i Nordsjøen.

Den første kontrakten innebærer at Dof Subsea skal gjennomføre et arbeidet den norske delen av Nordsjøen som involverer subseakonstruksjonsstøtte og prekommisjoneringsarbeid fra det 2006-bygde flerbruksfartøyet Geosund.I tillegg har selskapet blitt tildelt en kontrakt for et dekommisjoneringsprogram i den sentrale delen av Nordsjøen for en britisk operatør.Dette er arbeid relatert til frakoblingen og fjerningen av en FPSO ned ioostart i andre kvartal 2019, og igjen er det Geousund som skal benyttes.Den tredje kontrakten er fra en av kundene DOF Subsea har en rammeavtale med på norsk sokkel, og innebærer blant annet IMR-tjenester (inspeksjon, vedlikehold og reparasjon). Oppstart av den siste kontrakten er også andre kvartal neste år. Tidligere tirsdag annonserte Dof ASA to kontrakter i henholdsvis Brasil og på New Zealand.


Les også