Kontraktsrush for Remøy Shipping

Offshorerederiet har grunn til å feire litt siste ordinære arbeidsdag før jul 

- Vi er stolte og glade for den tillit som Equinor viser oss gjennom tildeling av disse kontraktene. Konsernsjef Karl-Johan Bakken i Remøy Shipping er strålende fornøyd etter at rederiet har fått bekreftet 3-års opsjonsperioder for hvert av rederiets tre plattform forsyningsskip (PSV) med Equinor. - For rederiet gir dette stabilitet og et solid grunnlag for videre utvikling av rederiet gjennom et fremdeles krevende marked, og ikke minst, disse kontraktene sikrer viktige arbeidsplasser under norsk flagg, sier han.Kontraktene gjelder PSV-ene Rem Eir, Rem Hrist og Rem Mist. Førstnevnte ble ferdigstilt i 2014, mens de to sistnevnte er fra 2011.Oppstart for Rem Hrist er i mars 2019, mens for Rem Eir og Rem Mist er oppstart er i mai 2019. Alle skipene skal bli utstyrt med batteripakker. - Dette vil være en fortsettelse på arbeidet med brennstoff-reduserende tiltak i rederiet, der vi allerede har gjennomført og implementert et digitaliserings-prosjekt for brennstoff-optimalisering av skipenes drift, sier Bakken. I tillegg til tre PSV-er. har rederiet et seismikkskip som ligger i opplag, samt et kystvaktskip som er på kontrakt med Forsvaret til 2024. Rederiet drifter også en del skip vegne av andre eiere, deriblant en rekke PSV-er tilhørende Nordic American Offshore.