Meglerhus: Aksjen bør kunne stige 45 prosent

Hexagon har denne uken kommet med to nyheter som analytikerne i DNB Markets mener støtter den langsiktige utviklingen.- I USA innebærer godkjennelsen av transport- og lagringløsningen for hydrogen med et trykk på 950 bar at kundene nå kan tilbys mer kapasitet pr transport og samtidig en mer fleksibel, det vil si en raskere og mer mobil, løsning ved etablering av nye hydrogenstasjoner, skriver DNB Markets.- For et segment som i første rekke har vært fokusert på det nord-amerikanske markedet ser vi det i tillegg også som positivt at selskapet i går annonserte en kontrakt på levering av transportløsninger for naturgass i UK. Avtalen illustrerer gassleverandørenes interesse for å bringe sine produkter ut til kunder som ikke er tilknyttet rørledningsnett, slår analytikerne fast.Kontrakten dekker rundt 20 prosent av DNB Markets’ forventninger for dette segmentet for Q2 og Q3 2019, og støtter således visibiliteten i caset.Meglerhuset opererer med en kjøpsanbefaling på Hexagon og et kursmål på 35 kroner.Onsdag endte kursen på 24,15 kroner. Det betyr at aksjen er ned 9,38 prosent den siste måneden mens den er ned 10,96 prosent hittil i år.For at kursmålet skal innfris, må aksjen stige 45 prosent fra dagens nivå.