Meglerhus: Investorer kan komme til å tape uansett

DNB Markets med bekymringer for Avance Gas.

DNB Markets gjentar mandag i en oppdatering sitt tidligere syn om at Avance trolig ikke har tilstrekkelig likviditet til å konvertere skipene sine til å bli LPG-drevne eller til installere scrubbere uten å hente egenkapital, melder TDN Direkt.Meglerhuset viser til at Avance har gjort det dårligere enn BW LPG i spotmarkedet med 3.000 dollar per dag de siste to årene.De tror ifølge nyhetsbyrået fortsatt at «investorer kan komme til å tape uansett: 1) gjennom en utvannende egenkapitalutstedelse; eller 2) videre underlegen prestasjon mot konkurrentene».Meglerhuset skriver at klokken tikker også for en gjeldsrestrukturering, som trolig inkluderer en utvannende egenkapitalinnhentning.DNB Markets gjentar ifølge TDN Direkt sin hold-anbefaling på aksjen, med et kursmål på 22 kroner.Avance-aksjen faller mandag formiddag 4,48 prosent til 15,34 kroner. Aksjen er så langt i år svekket 34,44 prosent.