SAS la i går frem sine, men ble likevel .Aksjen falt 12 prosent til 19,56 svenske kroner i Stockholm, og 9,1 prosent til 19,10 kroner i Oslo.Ingen nye spøkelser?På Oslo Børs faller aksjen nye 4,2 prosent til 18,30 kroner onsdag morgen.I Stockholm er aksjen ned én prosent til 19,37 svenske kroner.- Investorene ble i går usikre igjen etter at SAS, til tross for bedre 4. kvartalsresultater enn estimert, var mer forsiktige med utsiktene for 2019 enn ventet, skriver DNB Markets i dagens aksjerapport.- På helt kort sikt venter ledelsen for 1. kvartal 2019 et større underskudd enn i samme kvartal i inneværende år. I lys av lavere drivstoffpriser bør imidlertid risikoen for ytterligere negative overraskelser fremover etter vårt syn nå være redusert, fortsetter meglerhuset.- Betydelig rabattPå DNBs 2019-estimater verdsettes aksjen i markedet med en P/E på rundt 5,5x, og «med en betydelig rabatt i forhold til vårt estimat for summen-av-delene på 44 svenske kroner per aksje.- Vi gjentar en kjøpsanbefaling med kursmål 30 svenske kroner. På vårt kursmål vil selskapet verdsettes på linje med sammenlignbare internasjonale aktører, men fortsatt med en rabatt i forhold til lavprisselskapene, avslutter DNB Markets.Meglerhuset ser dermed en oppside i SAS på rundt 55 prosent fra dagens nivåer.